Förstå dig själv - på riktig!

Bli den du är menad att vara! (Självskaparprogrammet del 1)

   Titta på Promo

Supermöjlighet. Månadsprenumerar.

Succén fortsätter för 3:dje året i rad kan du anmälan dig till Självskaparprogrammet,

Förstå dig själv - på riktig!

Bli den du är menad att vara!

Må bra är mer än att försöka göra roliga saker. Det är att känna sig själv och att känna glädjen över den du är inifrån och ut. Jag bara hjälper dig att nå dit och håller dig i handen hela vägen.

Mig tog det 18 år. Med Sjävskaparprogrammet kan du nå dit snabbt. Kursen "Förstå dig själv" är första steget.


För vem

Mår du dåligt?
Har du för mycket tankar och känslor? Känns bara allt så motigt och jobbigt. Önskar du att var lite mindre känslig?

Tänker du att du att du inte riktigt vad du vill eller vad som är fel. Är det fel på jobbet eller jobbet du inte har? Är det fel på partnern eller att du inte har en partner? Är det fel på mig?


Lösningen

Jag har lösningen: - lär känna dig själv innifrån och ut. Förstå på djupet hur du fungerar och hur du blev den du är.

När du är trygg hela vägen inifrån och vet hur du fungerar. Då kan du välja att vara den du egentligen är menad att vara. Då älskar du dig själv automatiskt. Då hittar du dig själv.


Handledare, coach och terapeut

Anne-Lie Fant, håller dig tryggt i handen hela din inre utvecklingsresa.
Anne-Lie är utbildad samtalsterapeut, parterapeut, relationsterapeut och coach hos HumaNova. Med över fem års utbildning och 10 års erfarenhet i dessa yrken och 10 års erfarenhet som chef och ledare
besitter hon stor kunskap och erfarenhet.


Hur går det till?

Gruppcoaching i små grupper live 1 gång i veckan (om du vill) och enkel teori online för kvinnor.
När vi har våra möten får du ställa frågor, bli coachad eller terapeutad (om du vill) och reflektera gemensamt i gruppen.

Vi träffas en gång per vecka under 10 veckor och du har tillgång till självstudier med en kunskapsbank och teori och övningar att göra. Ca ett avsnitt per vecka. Du får gå igenom livet, livets förändringar, vem du blir i olika situationer och vad som ligger bakom. Du får övningar som gör att du förändrar det du vill förändra.

Allt möten sker online i realtid. Du behöver också lägga tid på att göra kursen det kan vara allt från 15 min till 1 timme i veckan. Ju mer tid du vill lägga ju snabbare kommer din utveckling att ske. Och vill du få ut riktigt mycket av kursen så behövs en lite reflektionstid mellan våra möten och det brukar ske automatisk i vardagen.

Vi jobbar också med tankar och tankemönster och att se de förändringar som vi åstadkommer, men inte alltid märker. Vi skapar positiva vanor.

Alla möten spelas in och du kan se dem i efterhand om du inte kan vara med på själva mötet.

VÄNTA INTE GÖR DET NU!

Hur lång är kursen?

Förstår dig själv på riktigt är en 10 v utbildning och utvecklingsresa för dig som vill lära känna dig själv på riktigt, djupare och förstå hur du fungerar och reagerar.


När startar kursen?

Kursen startar när du köper den, för då kan du börja jobba med självstudierna och gruppmötena startar i september.


Begränsat antal platser, först till kvar gäller.



Vad innehåller kursen?


Du får syn på och lär känna dig själv på flera olika nya sätt och får möjlighet att reflektera och utvecklas under 10 fantastiska veckor tillsammans med en grupp andra fantastiska kvinnor som blir dina medsystrar på resan. Vi skapar en trygg plattform för dig så du kan hitta din utveckling.

Lugn i vardagen, inom dig Insikt i vad som vill utvecklas i dig.

Du lär dig hur känslor och behov hänger ihop.

Du lär dig agera istället för att reagera.

Du får syn på dig själv i nytt ljus med flera Aha-upplevelser.

Du får förståelse för hur du blev som du blev.

Du förstår dig själv på riktigt på djupet


Resultatet som du kan förvänta dig

När du förstår dig själv får du
Frihet - När du förstå dig själv då tystnar de elaka rösterna i huvudet som säger att du måste göra mer, bättre, att du inte kan att du är fel, fel, fel.

Frihet - När du förstå dig själv då då kommer lugnet inombords både i huvudet och kroppen.

Frihet - När du förstå dig själv så hittar du empatin med dig själv och då blir du självsnäll.

Frihet - När du förstå dig själv då så kan du välja hur du vill vara och göra, istället för att övermannas av tankar och känslor.

Boka gratis kort möte

Fortfarande osäker? Ställ frågor, se om du och programmet passar för varandra...Hör av dig det skulle vara så härligt att få mötas.

Kaffeprat, insiktssamtal, ansökningssamtal

Varmt välkommen!

Terapeut Anne-Lie Fant 🌺


Ps. Om det här talar till din innersta längtan, ge dig själv den här möjligheten att läka och bli den du innerst inne längtar efter att vara.

Ps2. Förstå dig själv är första delen i Självskaparprogrammet.

Ps3. Passar inte dig med psykiska sjukdomar.



" Varför förstår ingen mig?"

Känns det som du har kaos inom dig, har för mycket känslor eller som att känslorna är utanpå din kropp? Kan du inte sluta älta? Snurrar tankarna jämt? Känner du dig ensam och utsatt i din situation.


Funderar du på hur alla andra kan leva sina liv så bra, hur dom klarar av allt?


"Om jag bara var lite..."

Säger omgivningen till dig att skärpa dig, vara lite mer som alla andra. Lite gladare, lite lättsammare, fundera lite mindre och planera lite mer då skulle allt fungera. Relationerna framförallt.


Säger dom det så mycket att du börjar tro på det själv? Tänk om lösningen är något helt annat.

Tänk om det inte behöver vara så!

Känner du igen dig i detta? Väcker det din längtan och en gnista att ändra din situation? Är du trött på att kämpa och fundera ut allt själv?

Då är Självskaparprogram för dig!
Här möts du i en varm miljö där vi växer tillsammans. Jag håller dig i handen och leder dig till den självklarhet du vill ha.

Längtar du efter att hitta rätt drömjobb, rätt kärleksrelation och meningen med livet då kan jag hjälpa dig att hitta din väg.

Boka mig för ett insiktsmöte för att undersöka om det här är din väg om Självskaparprogrammet och du passar ihop. Det är gratis, såklart.

Varmt varmt välkommen!
Anne-Lie




Så här kan ditt liv vara efter kursen

Du vaknar på morgonen, det första du tänker är kanske gamla tankar som en ovana lite diffust så där. De lämnar dig lätt när du känner efter lite mer. Nä, det är faktiskt inte så, det känns bra där inne. Numera kan jag hanterar mig. Jag gjorde bra val igår, jag är nöjd med mig själv! Bubblet stiger från magen, jag är nöjd med mig! Jag är nyfiken och det är kul med en ny dag, som ska uppleva och fyllas. Så roligt det ska bli!

Du tar det lugnt en stund på morgonen för dig själv, i din egen energi. Det är så skönt, min egen energi. Bara din energi och din tid. Sedan går din dag i ditt liv igång med i ditt nya jag. Under dagen känner du in, backar, ber om tid. Känner efter vad du vill. Ibland går du på toa bara för att hitta till dig själv en stund. Ibland tar du till de verktyg och knep som du lärt dig för att komma tillbaka till din kärna.

Du träffar en gammal kompis för lunch, en vän som du inte träffat på länge. Hon säger
– Vad är det som hänt, du verkar så lugn och glad. Jag känner inte riktigt igen dig.

Du möter dina föräldrar till middagen.
De börjar sin vanliga ramsa om att du borde..... ska du inte.... Hjärtat snabbar på lite och du behåller ditt lugn och svarar lugnt och tydligt:
– Nej det passar inte mina planer för mig och mitt liv. Så här tänker jag...., för mitt behov är..... Jag vill gärna ha ert stöd i det.

Kanske du får stödet, kanske inte men du har sagt din vilja.

Du känner bubblet i maggropen igen, jag kan, jag håller.

Du kan inte låta bli att älska den här nya sidan av dig själv!


Jag vill det varmaste rekommendera Anne-Lie och hennes självskaparprogram som hjälpt mig att hitta mitt verkliga jag och få mer sinnesro och glädje i livet.


Jag har tack vare Anne-Lie lärt känna mitt inre barn och på så sätt fått verktyg att hantera olika sinnestämningar. Anne-Lie är varm och öppen men besitter också stor teoretisk kunskap vilket hon delat med sig av för ökad förståelse för mig själv och mina reaktioner.

- Sofi Stål, Civilingenjör. Deltagare i Självskaparprogrammet.

Anne-Lie är en enormt lugn och trygg person. Har varit med i hennes Självskaparprogram under snart ett år och hon har verkligen funnits bredvid mig under detta år, och lyft mig i min personliga resa.

Driver även eget företag och det har hjälpt mig mycket i företaget. Hon vill verkligen lycka till alla andra, stort plus att hon ofta/alltid svarar om du behöver hennes stöd i kris! Tror hon är en av få med den servicen. Rekommenderas varmt!

- Caroline Larsson, Egen företagare inom massage och hjärt- och lungräddning. Deltagare i Självskaparprogrammet.

Anne-Lie är den terapeut som nått fram till mig på riktigt. Det gör hon genom sin oerhörda erfarenhet och kompetens, sin känsla för människor och viljan att hjälpa systrar genomsyrar hennes möten. Anne-Lie låter mig möta mig själv i mig, har fått mig att stanna upp och känna efter för sedan lett till att jag mår bra och kan nu bli den jag vill vara.

Anne-Lies, enligt mig, unika självskaparprogramm har hjälp mig ur en livskris och påbörjat den viktigaste resan i mitt liv – att vakna upp, må bra och ha tillit till livet igen!

Under 1 år har hon gett mig verktyg att hantera ångest, känslor och oro genom samtal, skapande, meditationer, inre resor med fakta och teorier på ett sätt som fångat mig och fått mig att lyssna och arbeta med mig själv. Tack Anne-Lie!

- Siri Bjurström, HR-strateg. Deltagare i Förstå dig själv

Jag har gått både i terapi och Självskaparprogrammet hos Anne-Lie och kan verkligen rekommendera henne! Hon är väldigt varm, empatisk och lyhörd. Tack vare henne har jag kunnat hantera kriser och fått större kännedom om mig själv.


Jag är i bättre kontakt med mina känslor och kan hantera mina problem! Enligt mig borde alla gå i terapi för att läka sig själva. Många i dagens samhälle vet innebörden av träning för att öka sitt välmående, likaså borde terapi vara lika självklart för att kunna må bra inombords! Det är en investering i dig själv som jag lovar att du inte kommer ångra. Det som kommer hända är att du kommer bli mer hel och välmående som person, och vem vill inte sträva efter det?

- Matilda Löfgren, HR-strateg. Deltagare i Självskaparprogrammet

Här kan du höra när jag intervjuar Matilda om vad hon tycker om programmet.

Här kan du höra när jag intervjuar Caroline om vad hon tycker om programmet.

Den här kursen är inte öppen för deltagande än. Lämna ett meddelande till [email protected] om du vill stå på väntelista.

 

Din handledare och terapeut


Anne-Lie Fant
Anne-Lie Fant

Anne-Lie är utbildad samtalsterapeut, parterapeut, relationsterapeut och coach hos HumaNova. Med över fem års utbildning besitter hon stor kunskap och erfarenhet.

Mina främsta förmågor:
- Att skapa trygghet och lugn
- Att snabbt skapa mig en helhetsbild av dig och din situation
- Att snabbt se var dina problem kommer ifrån
- Att ställa frågor som hjälper dig framåt dit du vill

För att du ska känna dig riktigt trygg berättar jag kort och generellt om vetenskapliga teorier bakom ditt beteende, om du vill. Det hjälper dig att förstå dig själv samtidigt som de ger dig verktyg.

Du kanske inte ens vet det men känner att något är fel. Vardagen är tung, grå och du känner att du inte passar in och har en vag längtan efter något annat något som känns bättre, något pockar på. Så hade jag det tidigare i livet, det tog mig nästan 20 år att hitta mig själv och den jag vill vara, min glädje och mitt lugn. Att verkligen älska mig själv inifrån och ut. Därför vill jag hjälpa dig att hitta dit fortare. Jag kan hjälpa dig på ett år.

Jag hjälper dig att bygga upp din självkänsla och hitta till den som egentligen är du. Den som du längtar efter att vara längst in. Förstå dig själv och bli den du är menad att vara. Jag håller dig tryggt i handen hela vägen till att bli den du vill vara.

5 års utbildning, 10 års erfarenhet.

Att göra att människor mår bra är min drivkraft och ger mig energi!

Kram

Anne-Lie Fant 🌺⁠
Diplomerad Samtalsterapeut, Par- och relationsterapeut och coach
Skapare av och ledare i Självskaparprogrammet som funnits sedan 2018.



Den här kursen är inte öppen för deltagande än. Lämna ett meddelande till [email protected] om du vill stå på väntelista.

Känner du igen det här jag skriver?

Är du fortfarande osäker?

Väcker det din längtan och en gnista att ändra din situation?
Är du trött på att kämpa och fundera ut allt själv?

Då är Självskaparprogrammet för dig! Här möts du i en varm miljö där vi växer tillsammans. Jag håller dig i handen och leder dig till den självklarhet du vill ha.

Längtar du efter att hitta rätt drömjobb, rätt kärleksrelation och meningen med livet då kan jag hjälpa dig att hitta din väg.

DU KAN PRÖVA OCH GÖRA DET SJÄLV det kan ta lång tid. Mig tog det 18 år och jag kom inte fram förrän jag gick min terapiutbildning. Vill du komma fram till må gott-läge snabbare prova min modell. Jag vet att den fungerar då jag har gjort det själv och hjälpt många dit. Självskaparprogrammet har funnits sedan 2018.

Anmäl dig nu!

Så fort du anmäler dig härinne och betalar kan du börja jobba med självstudierna.

Det går också att göra engångsbetalning på hela summan och få 5 % rabatt mot faktura, då kan du betala med swish, bankgiro eller konto, pengarna Kreativ Terapi tillhanda senast 5 september 2021 kl. 24. Kontakta [email protected], så ordnar vi det och ser till att du får komma in i kursportalen.

För stå dig själv - Företag

Förstå dig själv genom personlig utveckling med självledarskap, stresshantering och med mindfullness.

Behöver du utvecklas som människa för att klara stress och självledarskap på arbetet, på ett riktigt bra sätt, då är den här precis vad du behöver. Vi arbetar med personligutveckling och med stresshantering. När vi arbetar med stresshantering arbetar vi med grundorsakerna till stress men även med Mindfullness.

Vi skickar faktura till ditt företag, om du så önskar.

Hör av er!

Vi kan också göra anpassningar för er om ni vill ha kursen till ert företag.

-----

Jag arbetar också med en del stora företag till exempel:

Upplands Motor

Swedbank

Och en del mindre företag som Massage, Hälsa, HRL i Kiruna, El-konsult m.fl.


Frequently Asked Questions (Ofta ställda frågor)


När startar nästa kurs och hur länge håller det på?
Det vet vi inte. Vill du stå på väntelista kan du göra det här https://landing.mailerlite.com/webforms/landing/o1i3u3. Kursen är 10 veckor. Du får tillgång till: * Veckomöten i grupp lett av Terapeut Anne-Lie. Med möjlighet att ställa frågor, extra övningar och härlig gemenskap. * Självstudier 10 moduler till att börja med. * Community, sociala medier, där du kan ställa frågor, få information och dela det du vill. * Bonusmaterial. Du som vill kan köpa den dyrare prenumerationen och också få en egen terapitimme per månad.
Hur länge har jag tillgång till kurssportalen?
Du har tillgång till kursportalen så länge som du betalar din månadsprenumeration.
Hur ofta är det möten i realtid?
Utbildningen sker i självstudier i första hand. Gruppmöten med coaching och/eller terapi finns för dig som vill fördjupa din inre resa med de övriga deltagarna och få möjlighet att svar på dina frågor och möte terapeut Anne-Lie Fant. Vi möts regelbundet 1 gång varje vecka. Det är helt frivilliga möten, du kan gå kursen utan att delta i mötena. Möten innehåller i första hand frågor från dig om kursen och vi startar med en kort gemensam landning och därefter delar vi en del. Ibland blir det utbildning och coachning, ibland meditationsövningar och ev. terapi. Då och då kan det bli ett längre möte eller ett extra möte i någon speciell fråga, avsnitt, bonusmaterial som kommer upp.
Ingår egen terapi?
1 samtal ingår per månad OM du köper den dyrare prenumerationen. Men du kan köpa till dem. Du kan köpa 10 kort och få 12 gånger. (Vanligen får man 11 gånger.) Köper du enstaka samtal får du 5 % rabatt när du går programmet, du får påminna mig.
Hur mycket egen tid behöver jag lägga?
Det krävs en del reflektionstid och den kanske du kan göra var som helst, t.ex. på en promenad eller i vardagen. Men räkna med att du lägger ca 30 min-1 timme per vecka, fast du kanske gör det en kort stund varje dag. Ju mer tid du avsätter ju snabbare kommer du såklart utvecklas.
Vad kan jag förvänta mig för resultat?
Du kan förvänta dig att du hittat in till dig själv och att du verkligen förstår dig själv med alla dina fördelar och alla dina fel och brister och att du ändå är ok. Du kan förvänta dig att du blir lugnare och gladare. Att du vet vem du är på ett självklart sätt. Att du vågar stå för vem du är, stå för dina behov och åsikter. Att du kan välja att agera istället för att reagera. Förstår varför du ibland har övermannats av känslor.
För vem passar kursen?
Kursen är för kvinnor. Kvinnor som är på en plats där man inte mår så bra som man längtar efter. Där det är mycket tankar och känslor i huvudet, kaos eller nästan kaos. Där man har tappat sig själv och vad man vill och står för och vill hitta dit. Du kanske är väldigt kritisk mot dig själv och sällan nöjd med hur är och hur du reagerar. Du längtar efter lugn och glädje inifrån. Den passar inte för dig som har en psykisk sjukdom.

Känner du dig fortfarande osäker.

Har du inre kritiska röster som säger att du inte klarar detta, du är som du är, det är inte för alla att må gott eller vad de nu säger. Se om du kan hitta någon motröst som säger det du innerst inne längtar efter.

Boka ett gratis insiktsamtal 15 min med mig så kan vi prata om, om programmet passar dig och du programmet. https://www.bokadirekt.se/boka-tjanst/kreativ-tera... hittar du ingen passade tid SMS 0763-90 50 88 eller mejla [email protected]

Du får gärna gå med i min gratis fb grupp "Bli den du är menad att vara", för en härlig kvinnogemenskap.

Varmt varmt välkommen!

Kram

Anne-Lie 🌺


PS. Kursen passar inte dig med psykisk sjudom. Kursen är för i grunden friska person som är nedstämda, mår dåligt upplever sig ha för mycket tankar och känslor och behöver hitta sin självkänsla och livsglädje på djupet.